Milos Jojic najbolji igrac Jelen Super lige

Za najboljeg igrača Jelen Super lige u jesenjem delu prvenstva 2013/14 proglašen je Miloš Jojić, napadač FK Partizan. Na koktelu u hotelu Hajat, kojim je obeležen kraj prvog dela sezone, za najlepši gol proglašen je pogodak Marka Docića iz FK Javor. Najbolji mladi igrač je takođe iz redova Partizana – Andrija Živković,dok je za najboljeg trenera proglašen strateg Novog Pazara, Milan Milanović.bvest-35376
Napredak u igri mladog Miloša Jojića i nekoliko važnih pogodaka za svoj tim u ključnim momentima, doneli su mu titulu najboljeg u jesenjem delu jelen Jelen Super lige.

„Apatinska pivara saradnjom sa Zajednicom fudbalskih klubova Super lige Srbije želi da nagradi najbolje, da ih zajedno podstaknemo u daljoj karijeri koliko možemo i da pre svega, kontinuirano radimo na tome da publika na stadionima bude sve brojnija.“ – poručila je prilikom uručenja nagrade Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.slika_870506

Andrija Živković, Partizanov fudbaler koji je prevazišao očekivanja u prethodnih nekoliko meseci, proglašen je za najboljeg mladog igrača, prema mišljenju stručnog žirija, sastavljenog od šefova stručnih štabova klubova Jelen Super lige.

„Ukupno 120 utakmica jesenjeg dela Jelen Super lige gledalo je oko 430.000 gledalaca, što je napredak za 5% u odnosu na prosek minule sezone. Zanimljivo fudbalsko proleće moglo bi da donese željenu posetu od preko milion gledalaca u sezoni. Moramo biti optimisti i ruku pod ruku sa državom, rešenom da stvori sportski ambijent na stadionima, verovati da naš fudbal, koji stavlja Jelen Super ligu u izlog, može i mora napred.“ – poručio je Dragoljub Lekić, predsednik Zajednice Superligaša.
slika_245962

Gol fudbalera Javora Marka Docića na utakmici protiv Vojvodine sa 35m udaljenosti – najlepši je pogodak jeseni.
Napredak od 8 mesta na tabeli u odnosu na prošlu sezonu, doneo je Milanu Milanoviću, treneru FK Novi Pazar, titulu najboljeg trenera jesenjeg dela Jelen Super lige.
Jelen Pivo, omiljeni pivski brend u Srbiji, izgradilo je čvrstu vezu sa sportom, prvenstveno sa fudbalskom javnošću, kroz petogodišnje pokroviteljstvo Jelen Super Lige i trogodišnje sponzorstvo fudbalske reprezentacije Srbije.