Microsoft Sinergija 15

Microsoft Sinergija je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope i to je bila od svog samog početka.

Za deset godina svog postojanja Sinergija je trajala 29 dana, okupila 25,000 učesnika, 630 predavača i 800 prezentacija!

Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinualnom razvoju Srbije i regiona.

Ove godine Sinergija slavi značajan ljubilej, 15 godina prisustva i uspeha u promovisanju Microsoft proizvoda i rešenja, kao i u uspostavljanju konkurentnosti tržišta kroz implementaciju najnovijih tehnologija. Cilj Sinergije tokom svih ovih godina bio je da promoviše najnovija tehnološka dostignuća, pruži prostor za edukaciju i omogući IT profesionalcima iz Srbije i regiona da se međusobno povežu i podstaknu praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Sinergija 15 donosi novine koje se odnose pre svega na novu verziju operativnog sistema – Windows 10, kao i Office 365, Azure, Cloud & Data Platform i razvojne alate.

CREATED IN YOUR MIND. DESIGNED BY US.

Innovation beyond imagination.