Bankarska proslava

ProCredit banka je obeležila 15-u godinu uspešnog poslovanja u Srbiji i tim povodom organizovala događaj ’’ProAkcija’’ kom je prisustvovalo više od 3.000 posetilaca.

U subotu 6. juna, Ada Ciganlija je bila mesto gde je ProCredit banka poklonila svim posetiocima edukativne i interesantne događaje. Posebno su se istakle ekološke inicijative poput kreativnih radionica, koje su omogućile najmlađima da na interaktivan i poučan način saznaju nešto više o tome zašto je važno čuvati životnu sredinu, reciklirati, koji su benefiti za sve nas i za naše okruženje, kao i kako svi mi možemo da doprinesemo malim delima. Tim povodom podeljeni su i eko cegeri kao deo ProCredit inicijative “Odgovorno za budućnost” putem koje će biti distribuirano preko pola miliona višekratnih torbi širom regiona, u cilju suzbijanja plastičnog otpada i podizanja svesti o zaštiti životne sredine.

Proslavu je obeležio i nastup dečjeg hora “Čarolija”, kao i koncert “Viva Vox” hora. U finalu festivalske atmosfere koja je ProAkciju predstavila u pozitivnom duhu, svi prisutni su bili svedoci do sada neviđenog muzičko-scenskog spektakla koji je beogradsko nebo prošarao bojama vatrometa.

Namera ProCredit banke je da i u narednom periodu bude stabilan oslonac i partner svima koji žele da u svom životu ili poslu učine nešto više i doprinesu boljitku ove zemlje. Ovom proslavom smo hteli da se zahvalimo svima koji su doprineli uspehu ProCredit banke – našim klijentima, poslovnim partnerima, zaposlenima i svima sa kojima delimo iste vrednosti – izjavio je član Izvršnog odbora ProCredit banke Igor Anić.

CREATED IN YOUR MIND. DESIGNED BY US.

Innovation beyond imagination.