Predstavljena zvanicna oprema Tima Srbije za Rio

U susret predstojećim Olimpijskim igrama u Riju, u Jugoslovenskoj kinoteci premijerno je prikazana Olimpijska kolekcija tima Srbije. Reviju je organizovao brend 4F, evropski sportski brend koji se dinamično širi, zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije, a događaju su prisustvovali partneri Olimpijskog komiteta Srbije, predstvanici sportskih saveza, sportisti, predstavnici Vlade Srbije, poznate ličnosti, mediji i uticajni ljudi na društvenim mrežama.

Specijali gosti na modnoj pisti bile su predstavnice Olimpijskog tima Srbije, evropske šampionke, košarkašice Dajana Butulija i Tamara Radočaj, kao i džudista Aleksandar Kukolj.

Revija-Olimpijske-kolekcije-Tima-Srbije_001_resize-Copy

Olimpijsku kolekciju tima Srbije kreierao je 4F dizajnerski tim od dvadesetak ljudi, uključujući grafičke dizajnere i stručnjake za modnu industriju, u konsultaciji sa Olimpijskim komitetom Srbije. Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama, u skladu sa najnovijim modnim trendovima i tehnologijama, i sastoji se od tri linije: paradne uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening i opreme za slobodno vreme. Kolekcija je upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući patike, naočare za sunce, kape, torbe i rančeve.

Povodom zvaničnog predstavljanja Olimpijske kolekcije tima Srbije, g. Žarko Paspalj, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, izjavio je:

„Želeo bih da se zahvalim svima što su nam se pridružili danas ovim specijalnim povodom.U ime Olimpijskog tima Srbije i svoje lično ime, želim da se zahvalim našem partneru, brendu 4F, bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Njihova podrška, stručnost i predan rad rezultirali su ovom izvanrednom kolekcijomna koju smo veoma ponosni. Naši olimpijci će nositi opremu vrhunskog kvaliteta i dizajna i verujem da će se u njoj sjajno osećati. Svim našim olimpijcima želim puno uspeha u Riju, a siguran sam da će brend 4F u Brazilu promovisati na najbolji mogući način – sa pobedničkih postolja.“

Revija-Olimpijske-kolekcije-Tima-Srbije_002_Butulija-Kukolj-Radocaj_resize-Copy

Olimpijska kolekcija tima Srbije napravljena je korišćenjem kvalitetnih materijala i najnaprednijih sportskih tehnologija, kao što su trakom prošiveni šavovi, lasersko sečenje, mrežasti umeci, vodootporni rajsferšlusi i trakom prikriveni šavovi. Kolekcija se sastoji od kompleta odeće za trening i odeće za ceremonije i slobodno vreme, i uključuje 80 ženskih i 23 muških kompleta za sportiste i trenere. Svaki komplet ima 30 komada odeće, 3 para obuće i 15 dodataka. Kolekcija se sastoji od 74 kombinacija boja i dezena, a njene osnovne boje inspirisane su srpskom nacionalnom zastavom, koristeći vatrenu crvenu, intenzivno plavu i čisto belu boju.

Revija-Olimpijske-kolekcije-Tima-Srbije_007_resize-Copy Revija-Olimpijske-kolekcije-Tima-Srbije_009_resize-Copy

Igor Klaja, direktor OTCF, poljske kompanije u čijem je vlasništvu brend 4F, rekao je:
„Olimpijska kolekcija tima Srbije rezultat je osamnaestomesečnog rada i čast nam je i zadovoljstvo da je konačno predstavimo srpskoj javnosti. Modna revija Olimpijske kolekcije samo je početak naše zajedničke olimpijske avanture, koju ćemo sa zadovoljstvom iskusiti zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije i srpskim olimpijcima. Odabrali smo da dođemo u Srbiju zato što smo prepoznali potencijale tržišta, a verujemo da će Srbi ceniti kvalitet 4F proizvoda.“

Olimpijska kolekcija tima Srbije biće dostupna u određenim Đak radnjama u okviru 4F kutaka, zajedno sa 4F maloprodajnom kolekcijom.

Pored Olimpijskih igara u Riju, brend 4F takođe će biti zvanična oprema srpskih olimpijaca na Zimskim olimpijskim igrama u Pjong Čangu 2018. godine.

IZVOR OKS.ORG.RS