Pobeda dobrih ideja

Regionalni lider u farmaceutskoj industriji, Hemofarm ovu godinu zaključuje dobrim vestima. Osim rekordne proizvodnje, više desetina miliona evra investicija i ogromnog poverenja korisnika u više od 38 zemalja na tri kontinenta, Hemofarm ove godine zaokružuje i desetu godinu poslovanja u okviru internacionalnog koncerna STADA. Svečani koktel upriličen za prijatelje, partnere i saradnike bio je dobra prilika da se sumira poslovna godina ovog farmaceutskog giganta. U samom finišu godine, Hemofarm je obeležio dva važna događaja: postao je centar STADA grupe za Jugoistočnu Evropu i otvorio novu zgradu Kvaliteta koja je centar najsavremenije opreme i najedukovanijih eksperata.

„Ovo nije samo potvrda o kontinuitetu ulaganja STADE u biznis u Srbiji, već je ogroman argument da je generička industrija ne kopija, već jednako i inovator u proizvodnji dostupnih, bezbednih i kvalitetnih proizvoda koji su u isključivoj funkciji zdravlja nacije. Suštinski uspeh nemoguće je postići bez izgradnje istinskih, profesionalnih odnosa poverenja sa pacijentima, ali i lekarima, veledrogerijama i predstavnicima institucija. Zato Hemofarm jeste najjači, jer veruje u te odnose, trudi se da ih brižno neguje i daje sve od sebe da ih dodatno unapredi“, rekao je dr Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu.

Ove godine, prvi put, od kako posluje na tržištu Bosne i Hercegovine, Hemofarm u Banjaluci postao je tržišni lider u ovoj zemlji. Plan je da se poslovanje pojača i na strateškim regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji.

IZVOR: HEMOFARM.COM