Otvorio se soping centar BIG FASHION

Beograd je bogatiji za još jedan šoping centar, a građani glavnog grada dobili su atraktivno mesto okupljanja koje će biti novi centar pažnje.

BIG FASHION, smešten u Višnjičkoj ulici 84, otvorio je svoja vrata svim posetiocima i ljubiteljima dobre zabave i još boljeg šopinga.

Sa maloprodajnom površinom od preko 32.000m2, BIG FASHION sadrži dva nivoa sa velikim brojem raznovrsnih prodavnica i treći nivo posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi.

Pored IDEA supermarketa, Cineplexx bioskopa sa 8 sala, dečje igraonice, restorana poput McDonald’s-a i KFC-a i raznovrsnih uslužnih delatnosti, posetioce očekuje veliki broj međunarodnih i domaćih brendova kao što su H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Pandora, Dexy Co Kids, Sport Vision, CCC, Shoestar, kao i brendove koji se po prvi put pojavljuju u Srbiji – Tezenis, Funky Buddha, Oxette i drugi.

Projekat BIG FASHION deo je kompanije Big Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta, uključujući 27 šoping centara u SAD i 3 u Srbiji.

Ostali projekti kompanije u Srbiji: BIG Shopping Centar Novi Sad (površina 40.000m2), otvoren 2012. godine i BIG FASHION Vidikovac (površina 70.000m2), otvaranje planirano za proleće 2019. godine.

IZVOR: TELEGRAF.RS