Odrzan drugi ELLE Style Awards

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva medju kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ashen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević.
U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd 31. oktobra je održan drugi po redu ELLE Style Awards 2014 by Generali, najveći i najprestižniji događaj u modnom kalendaru.

elle-style-awards-foto-pr-1414842468-586045

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva medju kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ashen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje ELLE Style Award 2014.
Specijalna gošća događaja bila je Crystal Renn, poznati svetski top model koja ima iza sebe saradnju sa najeminentnijim modnim kućama u inostranstvu.
ELLE STYLE AWARD nagradu za ikonu stila ove godine primila je novinarka Duška Jovanić. Dragani Ognjenović je uručena ELLE STYLE AWARD za najboljeg dizajnera. ELLE STYLE AWARD nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović.
Tijana Milutinović je laureat za priznanje mladi talenat koje je pod pokroviteljstvom brenda H&M, a Zoran Kesić je dobitnik ELLE STYLE AWARD u oblasti televizije. Muzičarka godine, po izboru magazina ELLE, je Bojana Vunturišević, dok je ELLE STYLE AWARD priznanje za umetnost pripalo Vuku Vidoru.
Specijalno ELLE STYLE AWARD priznanje ove godine pripalo je Dušanu Reljinu, jednom od najuticajnijih modnih fotografa na svetu, koji je ovog meseca ekskluzivno za premium izdanje magazina ELLE fotografisao umetnicu Marinu Abramović i najrespektabilnije umetnike u Srbiji danas.
Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima je propraćena programom koji su vodili glumac Vladimir Aleksić i model Danijela Dimitrovska Amidžić.