BELGRADE 10K

Sinoć je na renoviranom stadionu Tašmajdan održan finalni trening pred veliku Nike BELGRADE 10K trku koja će se održati u nedelju, 4. septembra. Veliki broj entuzijasta sinoć je napunio parter na Tašmajdanskom stadionu i odradio jednosatni grupni trening kao poslednji deo priprema za trku u kojoj će u nedelju učestvovati najveći broj trkača do sada.

45

Na NTC (Nike+ Training Club) treningu bili su i radijski voditelji Una Senić i Zoran Pajić, kao i glumac Vladimir Aleksić koji nisu krili oduševljenje što su deo Nike kampanje koja ima za cilj promovisanje trčanja ali i inspirisanja drugih da se priključe i postanu deo globalne trkačke priče. Posebna pažnja Nike brenda usmerena je na pružanje sveobuhvatnog iskustva za trkače, kao što su Nike+ Training Club funkcionalni treninzi u kombinaciji sa trčanjem.

13 10

Ukupna dužina BELGRADE 10K trke iznosi 10 kilometara, a ovogodišnja zanimljivost je da će prvi put obuhvatiti i centar Beograda. Trkači će startovati kod Ušća i trčati preko Brankovog mosta, Zelenog venca, Trga Nikole Pašića i nazad.

32 2

Kako bi spremni dočekali trku, tokom čitavog leta svi ljubitelji trčanja imali su priliku da učestvuju u velikom broju pripremnih aktivnosti koje je u susret najvećoj beogradskoj trci organizovao brend Nike. Prijave za BELGRADE 10K su zatvorene, a do trke je ostalo pet dana.

Svi trkači koji još nisu preuzeli svoje brojeve mogu to da učine do 3. septembra na sledećim lokacijama:

TC UŠĆE, Bulevar Mihajla Pupina 4, ispred Sport Vision radnje svakim danom od 10h do 22h
DOM OMLADINE, Makedonska 22/IV, svakim danom od 10h do 22h
RUN’N’MORE, Uzun Mirkova 10, svakim danom od 12h do 20h
Brojevi neće moći da se preuzmu na dan trke, 4. septembra.

IZVOR TELEGRAF.RS